Classes de Guitarra

null

La Guitarra

· Guitarra Acústica ·

La guitarra es un dels instruments mes versàtils, doncs estudiant els acords i ritmes amb la mà dreta tens la possibilitat d’accedir a tot un món de músiques.

És portàtil

Una guitarra no és com un telèfon mòbil, però tampoc és un piano de cua, així que pots portar-la a qualsevol lloc i tocar. Per a nosaltres és un dels principals motius per aprendre, de sempre és sabut que una vetllada per al record no ho és sense el so d’una guitarra.

És perfecta sonant sola o acompanyada

Que tu toquis la guitarra no vol dir que els teus amics no puguin fer-ho també, de fet, millor en companyia!

És una via perfecta per mostrar la teva creativitat

Potser siguis un gran pintor o un fotògraf súper creatiu, però si no és així, si creus que tens molt a oferir a nivell artístic i no saps com fer-ho, la guitarra és el teu instrument.

Començar no és tan difícil

Encara que ho sembli, tocar alguna cançó senzilla amb una guitarra no és tan complicat com pot semblar. Aprendre a tocar la guitarra pot resultar molt gratificant per això mateix, de seguida podràs veure els resultats.

Aprendre activa el cervell

Amb els instruments musicals mai es deixa d’aprendre, la qual cosa manté àgil el cervell. A més, la música ajuda a generar dopamina -aquest neurotransmissor que ens fa sentir felicitat- així que aquí ho tens: 2 x 1!

La música desestressa

Escoltar música ajuda a relaxar i desconnectar del dia a dia, però si aquesta música a més és tocada per un mateix, molt més. La concentració i el so que es genera fa que qualsevol pensament estressant desaparegui.

Tocar la guitarra és sexy

Això és així. Tocar un instrument dóna confiança i aquesta és la clau per ser més atractiu als altres. Necessites més raons?

Com aprendre a tocar la guitarra pas a pas i des de zero. Aprèn a tocar la guitarra espanyola, la guitarra acústica o la guitarra elèctrica.

No esperis més i comença aquesta aventura que fa temps et volta el cap. Aquí trobaràs professors professionals, grans pedagogs que t’ajudaran en aquest camí.