Classes de Bateria

null

La Bateria

· El poder de les baquetes ·

La música té una habilitat increïble de fer-te sentir energètic, relaxat o poderós. Pot donar-te una sensació de pertinença, una sensació de comunitat i de llibertat. I mentre que la lletra, els solos de guitarra i el tipus sexy al micròfon tenen tots el seu paper, la bateria té una habilitat única d’evocar una resposta emocional. Més enllà d’aquesta excel·lent raó per aprendre a tocar-la, ella estableix el ritme i el tempo en la música. Hi ha una raó per la qual trobaràs aquest instrument en gairebé qualsevol gènere musical.

A més, certs estudis han demostrat que provoca molts beneficis per a salut i el desenvolupament. Segons Kimberly Seine Moore, una terapeuta musical certificada i professora a la Universitat de Miami:

Les investigacions han donat suport a l’efecte positiu de les experiències amb la bateria en comportaments socials, pena, auto-expressió, autoestima, cohesió de grup, depressió , problemes de comportament, coordinació bimanual i aprenentatge per a nens i adults.

Així que tan si planeges ser el/la pròxima Phil Collins o tan sols vols tocar amb els teus, ONA Espai t’ofereix una excel·lent oportunitat per començar.