Assignatures i Packs de l'Espai

null

NIVELL INICIACIÓ

EXPRESSIÓ MUSICAL

SENSIBILITZACIÓ

de 3 a 5 anys i de 6 a 8 anys

NIVELL ELEMENTAL

LLENGUATGE MUSICAL. NIVELL 1 i 2

HARMONIA. NIVELL 1 i 2

CONJUNT INSTRUMENTAL · NIVELL 1 i 2

INSTRUMENT · NIVELL 1 , 2 i 3

GRAU MIG

LLENGUATGE MUSICAL · NIVELL 3

HARMONIA · NIVELL 3

CONJUNT INSTRUMENTAL · NIVELL 3

INSTRUMENT · NIVELL 4 , 5 i 6

GRAU SUPERIOR

LLENGUATGE MUSICAL · NIVELL 4

HARMONIA · NIVELL 4

CONJUNT INSTRUMENTAL · NIVELL 4

INSTRUMENT · NIVELL 7 , 8 i 9

PROGRAMA LLIURE

El Programa Lliure s’adapta a les teves necessitats de ritme, objectius i preferències d’aprenentatge.

Instruments

null

Pensat per aquells/as que sempre els hi ha agradat poder apendre a tocar el piano desde el repertori classic, o que fa temps varen començar i ara voldrían tornar a provar-ho. Aprent a tocar el piano desde cero amb el millor método de piano. El piano clássic es molt gratificant, et permet reinterpretar peçes maravelloses, tan rítmiques com melódiques, partitures per piano molt riques harmónicament i d’altres molt emotives dels mes grans compositors de tots els temps, a qui no li agrada Bach, Motzar, Beethoven,Sati etc, emocionat i expressa la teva personalitat tocan talló que mes t’agrada del piano. Amb una técnica sólida, de l’escola de Litz. ¡Fes-li un favor al teu cervell i toca el piano!

Vols tocar en un grup? Vols aprendre les teves cançons preferides i poder tocar-les al piano? La anomenada música “moderna”, des dels anys 50 fins a l’actualitat, un ampli ventall de estils com el Blues, Swing, Pop, Rock, R&B. Tan cançons simples harmònicament (Acords tríades) fins les estructures més complexes i amb acords quatríades, harmonies de Jazz. Aprendràs com acompanyar tots aquests estils.

La guitarra es un dels instruments mes versàtils, doncs estudiant els acords i ritmes amb la mà dreta tens la possibilitat d’accedir a tot un món de músiques.

És portàtil: una guitarra no és com un telèfon mòbil, però tampoc és un piano de cua, així que pots portar-la a qualsevol lloc i tocar. Per a nosaltres és un dels principals motius per aprendre, de sempre és sabut que una vetllada per al record no ho és sense el so d’una guitarra.

És perfecta sonant sola o acompanyada: que tu toquis la guitarra no vol dir que els teus amics no puguin fer-ho també, de fet, millor en companyia!

És una via perfecta per mostrar la teva creativitat: potser siguis un gran pintor o un fotògraf súper creatiu, però si no és així, si creus que tens molt a oferir a nivell artístic i no saps com fer-ho, la guitarra és el teu instrument.

Començar no és tan difícil: encara que ho sembli, tocar alguna cançó senzilla amb una guitarra no és tan complicat com pot semblar. Aprendre a tocar la guitarra pot resultar molt gratificant per això mateix, de seguida podràs veure els resultats.

Aprendre activa el cervell: amb els instruments musicals mai es deixa d’aprendre, la qual cosa manté àgil el cervell. A més, la música ajuda a generar dopamina -aquest neurotransmissor que ens fa sentir felicitat- així que aquí ho tens: 2 x 1!

La música desestressa: escoltar música ajuda a relaxar i desconnectar del dia a dia, però si aquesta música a més és tocada per un mateix, molt més. La concentració i el so que es genera fa que qualsevol pensament estressant desaparegui.

Tocar la guitarra és sexy: això és així. Tocar un instrument dóna confiança i aquesta és la clau per ser més atractiu als altres. Necessites més raons?

Com aprendre a tocar la guitarra pas a pas i des de zero. Apren a tocar la guitarra espanyola, la guitarra acústica o la guitarra elèctrica.

No esperis més i comença aquesta aventura que fa temps et volta el cap. Aquí trobaràs professors professionals, grans pedagogs que t’ajudaran en aquest camí.

Cantar ens fa sentir bé

Podem experimentar plaer de les vibracions sonores quan ressonen en les nostres boques i cossos. Els nens ho saben i tendeixen a utilitzar el so per explorar a un nivell sensorial abans d’usar-lo per a la comunicació. Quan cantem s’alliberen endorfines que ajuden a crear sensacions positives. Això és especialment cert quan cantem amb altres persones. Cantar en grup també indueix la producció d’oxitocina (l’hormona afectiva). Això pot reduir l’estrès, l’ansietat, i incrementar les sensacions de confiança i benestar.

És bo per a la nostra salut

Cantar es considera una activitat aeròbica per la quantitat d’oxigen que s’envia al cervell. Molts dels meus alumnes de cant relaten sensacions de vigorització, eufòria o fins i tot felicitat després de les classes. Jo atribueixo aquestes sensacions, en part, a la respiració profunda que exigeix ​​el cant. La nostra respiració té un immens poder restaurador, pot reduir l’estrès i fins i tot portar-nos a un estat meditatiu. Sobretot, cantar disminueix els nivells de cortisol (l’hormona de l’estrès), el que ens permet produir més anticossos que potencien el nostre sistema immunològic.També hi ha beneficis per a la salut emocional. Ho veiem en l’instint matern de tranquil·litzar el seu nadó amb una cançó i en la tradició de les cançons de bressol per dormir als nens. Cantar cançons tristes quan ens sentim així, i alegres quan estem feliços té un impacte positiu en el nostre estat d’ànim.

Al nostre cervell li encanta

El cant se sol per tractar problemes neurològics com tartamudesa, Parkinson, lesions cerebrals adquirides i fins i tot l’autisme. Podeu establir rutes neuronals alternatives que milloren la neuroplasticitat global del cervell. Tocar música, en general, ha demostrat tenir efectes globals en el cervell com a increment de la funció cognitiva, increment de la memòria, major capacitat per resoldre problemes i realitzar funcions.

No és tan important com soni…

La millor part és que podem veure els beneficis de cantar sense importar com sonen les nostres veus. Stacy Horn, autora d’Imperfect Harmony: Finding Happiness Singing With Others, cita un estudi realitzat el 2005 que diu que les persones poden experimentar les mateixes sensacions de plaer fins i tot quan el so que es produeix és de «qualitat mediocre».

¿No ho creus? Mira aquest vídeo a YouTube d’una jove sorda cantant. Ella adverteix que no sap si és una bona cantant o no, però no li importa perquè ho fa només per diversió. Quan la veig, està clar que cantar té a veure amb sentir, no amb escoltar. L’acte de cantar en si mateix és el que ens fa sentir bé, no com sonen les nostres veus.

Aprendre a cantar sense desafinar es fàcil amb una bona tècnica vocal. Aprèn a modular, projectar, enfortir i educar des de zero la teva veu per cantar. Si ja tens coneixements de tècnica vocal pots aprofundir amb un mètode de cant modern, pràctic i intuïtiu.

La música té una habilitat increïble de fer-te sentir energètic, relaxat o poderós. Pot donar-te una sensació de pertinença, una sensació de comunitat i de llibertat. I mentre que la lletra, els solos de guitarra i el tipus sexy al micròfon tenen tots el seu paper, la bateria té una habilitat única d’evocar una resposta emocional. Més enllà d’aquesta excel·lent raó per aprendre a tocar-la, ella estableix el ritme i el tempo en la música. Hi ha una raó per la qual trobaràs aquest instrument en gairebé qualsevol gènere musical.

A més, certs estudis han demostrat que provoca molts beneficis per a salut i el desenvolupament. D’acord a Kimberly Seine Moore, un terapista musical certificada i professora a la Universitat de Miami: «Les investigacions han donat suport a l’efecte positiu de les experiències amb bateria en comportaments socials, pena, auto-expressió, autoestima, cohesió de grup, depressió , problemes de comportament, coordinació bimanual i aprenentatge per a nens i adults. «Així que ja sigui que planegis ser el/la pròxima Phil Collins o tan sols vulguis tocar amb els teus fills, aquesta és una excel·lent activitat per provar.