Perquè estudiar música?

null

La Música

Els beneficis de la música
Les lliçons de música permeten incrementar el raonament espacial als nens, joves i adults per tal d’aconseguir resoldre millor les tasques d’ordre espai temporal.

S’han realitzat nombrosos estudis al llarg del temps, que tendeixen a provar els beneficis de l’aprenentatge musical sobre la salut, el benestar i les capacitats intel·lectuals.

Noves investigacions suggereixen que tocar regularment un instrument canviaria l’estructura del cervell humà i sobretot, augmentaria les seves capacitats. La música pot utilitzar-se en les teràpies per millorar les capacitats memorials.

Per als nens, iniciar l’aventura de l’aprenentatge musical els fa estimular la imaginació així com desenvolupar el seu talent descobrint més d’ells mateixos. Es ben sabut que la música es un gestor molt potent d’emocions. Els ajuda a guanyar confiança en ells mateixos. A nivell social es senten part d’un grup i aprenent a ser més respectuosos.

Aprendre un instrument requereix esforç, concentració i dedicació, treballant la qualitat sobre la quantitat. Això fa que els nens i joves afrontin el tocar en públic amb seguretat.

Des d’ONA Espai d’Aprenentatge Musical som conscients de la importància a l’hora d’escollir un espai on portar els vostres fills a aprendre música i per això ens ho prenem molt seriosament i estem segurs de que emprendran un viatge enriquidor i ple d’emocions. I de ben segur que els pares també !

Advertència:
Som, abans de res, amants de la música. Professionals que volem compartir amb vosaltres  experiència i tècnica i anys de formació que, per altra banda, va fer créixer una mena d’encanteri, de poesia de l’aire, amb el qual estem convençuts, també es modelen les noves formes d’entendre el món.

L'Equip ONA

Perquè nosaltres? Què t’oferim?
Es diu que la música és la taquigrafia de l’emoció, l’aritmètica dels sons, la voluptuositat de la imaginació …. A ONA Espai d’Aprenentatge Musical hem construït per a vosaltres un producte d’ensenyament diferent, atractiu i intuïtiu sense deixar de ser pràctic i adaptat a les teves necessitats, amb constants revisions. T’oferirem, ja sigui des del bloc de l’escola, personalment o des d’altres plataformes, continguts interessants amb notícies i esdeveniments del sector. Exercicis o enllaços a Facebook, Youtube o Instagram. Assessorament, agendes i sobretot, una innovadora formació musical de qualitat construïda sobre pilars de professionalitat i experiència acreditades.

Ens agrada i estimem el que fem. Som entusiastes de l’ensenyament musical. Som professionals motivats i estem desitjant donar-te les eines per assolir els teus objectius. El nostre mètode es aconseguir ser músic des del primer dia. Agafar consciència com a espectador de la teva pròpia execució musical. Escoltar-te, despertar el teu ritme interior i alhora gaudir-ho i divertir-te.

Cada final de trimestre els alumnes podran mostrar el que han aprés davant dels pares familiars i amics. Organitzem audicions on ells poden escollir el que faran, donant prioritat a la qualitat sobre la quantitat, sempre amb la supervisió dels Mestres.

· Tens un grup de música i necessites un espai on practicar?

A ONA Espai d’Aprenentatge Musical també tens un espai on practicar, o assajar si tens un grup, tan si ets alumne com si no.

· Necessites assessorament per adquirir el teu nou instrument?

A ONA Espai d’Aprenentatge Musical també tenim servei de venda d’instruments per als alumnes amb descomptes especials.

· Informat al nostre telèfon 931 58 86 78  ·