Els Nivells

null

GRAU MIG

A partir del Nivell Elemental el nen-jove ja disposa d’eines suficients per anar aprofundint en l’aprenentatge musical.

En aquest període del Grau Mig s’inclouen nous conceptes del Llenguatge Musical i a més una ampliació dels coneixements que l’alumne ha anat aprenent a la seva etapa anterior, introduint nous elements de llenguatge musical.

Igualment hem de seguir aprofitant totes les possibilitats per estimular i motivar els alumnes a desenvolupar el seu potencial.

Seguir gaudint de l’activitat i fomentar la seva capacitat d’expressió i comunicació per mitjà de la música.

L’Harmonia Musical és una assignatura apassionant, anar descobrint i creant les teves pròpies harmonies i diferents versions harmòniques de les cançons, es quelcom molt gratificant. Aprofundint en el coneixement de la conducció de les veus, de les substitucions d’acords dona la màxima llibertat per expressar la personalitat musical única de cada alumne.

En aquesta assignatura l’alumne posarà en pràctica tot el que ha estat aprenent, tant si és el programa reglat com el programa lliure. El repertori serà variat. Aprendre a tocar en grup és un extraordinari element socialitzador, sobretot per als joves, enfortint els llaços d’amistat i treballar la seva pròpia personalitat. La relació amb els iguals es fonamental i els dóna seguretat i confiança …a mes els ajuda a trobar la seva identitat.

Quins continguts es treballaran durant aquesta assignatura?

Per poder definir millor el nivell i objectius dins d’aquesta assignatura et recomanem que et posis en contacte amb nosaltres ja sigui per telèfon, correu o visitant-nos a l’Espai d’Aprenentatge Musical ONA al Carrer Sant Pau, 25 de Vilanova i la Geltrú..